Nucleair Armageddon..?

nucleair-armageddon.?

03-08-22 12:46:00,

x
x

Nucleair Armageddon?

2022 © Arend Zeevat | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Arend Zeevat

Een ‘alternatieve herdenking van Hiroshima en Nagasaki’.. De op officiële staatspropaganda gebaseerde geschiedenislessen, hebben ons willen leren dat op 6 augustus 1945 de Japanse stad Hiroshima door een Amerikaanse ‘atoombom’, met de welluidende naam ‘Fat Man’, verwoest zou zijn. Drie dagen later op 9 augustus 1945 volgde een tweede bombardement met de ‘atoombom’ genaamd ‘Little Boy’ op Nagasaki. Het waren de eerste bommen van die soort die ooit zijn afgeworpen. Tenminste volgens die officiële geschiedkundige propagandalessen..!

In dit artikel wil ik het (on)waarheidsgehalte van deze propagandistische indoctrinatie eens gaan onderzoeken en de resultaten daarvan met jullie delen. Het zal de huidige angstcampagne met betrekking tot een nucleair Armageddon, voortkomend uit een Derde Wereldoorlog, even in een heel ander perspectief plaatsen. Daarbij spelen de bekende verdachten met een satanisch geïnspireerd en aangenomen Midden-Oosters geloof, zoals gebruikelijk, op de achtergrond de hoofdrol.

Deze hebben dan ook maar herdenkingsmomenten geschapen voor de duizenden slachtoffers die gevallen zijn door de bombardementen. Maar bombardementen met WAT? Tijdens mijn onderzoek kwam ik op verschillende sites zeer goed gedocumenteerde informatie tegen, waaronder ‘The Unexpected Cosmology (HIER)’ en op de site van Henry Makow (HIER). Voor de verhelderende duidelijkheid zal ik uit artikelen van die sites meerdere citaten aanhalen.

Oneindig diep konijnenhol…
Dat wij in een oneindige leugenmatrix leven is mij en velen met mij, al langere tijd duidelijk. Toch kom ik zo af en toe nog een bepaald soort informatie tegen, waarbij ik mij écht even achter de oren moet krabben. Dit omdat ik hierdoor geconfronteerd wordt met resten van de nog in mij aanwezige indoctrinatie en de diepte van mijn ‘innerlijke konijnenhol’.

Daar ik in Waarheid wil leven en daarbij Schoonheid en Liefde als kwalitatief uitgangspunt wil nemen, is het ook voor mij van cruciaal belang, om de nog in mij aanwezige leugens te ontmantelen en ontkrachten. De tot mij gekomen informatie maakte mij duidelijk dat het konijnenhol van de leugenmatrix, waar wij collectief en individueel in leven, nog oneindig veel dieper is dan ik had vermoed.

In dit geval gaat het om het bestaan van nucleaire wapens en het eerste gebruik daarvan op het Japanse Hiroshima en Nagasaki aan het einde van WOII. Ik kwam de documentaire ‘The Nuclear Hoax: What Really Happened to Hiroshima and Nagasaki’ (HIER) tegen over de kunstmatig geënsceneerde beelden van die zogenaamde nucleaire verwoesting, maar waarin heel helder en duidelijk een ander scenario werd getoond. Via deze link (HIER) kun je hierover verdere aanvullende informatie vinden.

Wiskunde onthult haar geheimen slechts aan hén,
die haar benaderen,
met
pure liefde voor haar schoonheid.

Archimedes

Beelden  en hun manipulatieve zeggingskracht
De belangrijkste en meest beïnvloedende indoctrinatie geschiedt door middel van beelden, die immers meer zeggen dan duizend woorden. We leven sinds de vorige eeuw nu eenmaal in een beeld(scherm)cultuur! Daarom zal ik hierna een aantal foto’s met commentaar weergeven die ik als onderbouwing van de informatie tegenkwam. Zorgvuldig geselecteerde fotografen mogen dan de kiekjes nemen die als indoctrinerend en manipulatief propagandamateriaal worden gebruikt in de officiële media.

Het uitstekend gedocumenteerde artikel ‘The Atomic Bomb was a Hoax: Architects of Hiroshima‘ (HIER als pdf) heb ik als basis gebruikt voor citaten en fotomateriaal.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: