The Saker:ㅤthesaker.is site zal vandaag 3 Aug om 6pm EST (New York) commentaren overknippen voor geregistreerde gebruikers

the-saker:ㅤthesaker.is-site-zal-vandaag-3-aug-om-6pm-est-(new-york)-commentaren-overknippen-voor-geregistreerde-gebruikers

03-08-22 05: 00: 00,

Nou *gulphier komt het. Ik had niet gedacht dat dit vandaag zou gebeuren, als het al zou gebeuren.
TBH ik kan niet beslissen of ik voor of tegen de omschakeling ben. Aan de ene kant, het is jouw site – jij neemt de beslissingen. Aan de andere kant zal het moeilijk worden voor degenen die u al jaren volgen om hun gedachten en observaties te blijven delen.
We zullen zien waar dit heen gaat.

Herlees a.u.b. de post van de Saker van zondag. Hij zei duidelijk:

“Ten eerste, wil ik de commentaarsectie beperken tot diegenen die zich hebben aangemeld en die login gegevens hebben gekregen, dat wil zeggen een gebruikersnaam en wachtwoord. En voor alle duidelijkheid, je hoeft NIET je echte naam te gebruiken dus je anonimiteit wordt hier niet bedreigd….” . Mod.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: