The Saker: Het VS plan voor Oekraïne uit de mond van het paard

the-saker:-het-vs-plan-voor-oekraine-uit-de-mond-van-het-paard

03-08-22 04: 55: 00,

Oekraïne wordt door de VS gebruikt als een doorn in het vlees van Rusland, net zoals het werd onthuld door de Nyt in 1992, als onderdeel van de oorspronkelijke neocon Wolfowitz doctrine, gevolgd door PNAC ongeveer 6 jaar later, mede gecreëerd door een kaganiet.

De arrogante en domme VS wilde de hele 21eeuw de enige supermacht zijn, maar door hoogmoed en te ver doorschieten, is de VS nu al uit haar voegen aan het barsten. Het dacht het op te kunnen nemen tegen 2 grote supermachten tegelijk. Zie wederopbouw van Amerika’s defensie: ‘GROTE OORLOGEN. Ten tweede moeten de Verenigde Staten voldoende strijdkrachten behouden om snel meerdere gelijktijdige grootschalige oorlogen te kunnen ontplooien en winnen en ook om te kunnen reageren op onverwachte onvoorziene gebeurtenissen in regio’s waar zij geen vooruitgeschoven strijdkrachten handhaven. Dit lijkt op de “twee-oorlogen”-norm die de basis is geweest van de Amerikaanse

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: