Viruswaarheid:ㅤKOM IN ACTIE!

viruswaarheid:ㅤkom-in-actie!

03-08-22 06:00:00, Herhaalprik voor 60-min is off-label

Ben jij zestig-min en kreeg jij onlangs ook een oproepbrief om “nog een prik” te halen?

Stuur dan het bericht wat hieronder staat met je naam eronder en de oproepbrief (of een screenshot daarvan) als bijlage naar [email protected] en [email protected] 

Geachte heer, mevrouw,

Op 28 juni 2022 zei minister Kuipers tijdens het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer dat het aanbieden van “een herhaalprik” aan zestig-min neer zou komen op off-labelverstrekking en dat hij daarvan weg wilde blijven. Zie: https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2022/07/ernst-kuipers-vaccinatieronde-najaar-herhaalprik/

Recent ontving ik echter een uitnodiging voor een “nog een prik”, terwijl ik behoor tot de categorie zestig-min. De uitnodigingsbrief is bijgevoegd. 

Het EMA heeft ondertussen “een herhaalprik” nog altijd niet goedgekeurd voor zestig-min. Zie: https://www.ema.europa.eu/en/news/ecdc-ema-update-recommendations-additional-booster-doses-mrna-covid-19-vaccines Meer concreet staat daar per 11 juli 2022 te lezen: “At the moment, there is no clear evidence to support giving a second booster dose to people below 60 years of age who are not at higher risk of severe disease.”

Ik maak daaruit op dat, ondanks de hierboven aangehaalde uitspraak van minister Kuipers, er in de praktijk unverfroren aan off-labelverstrekking wordt gedaan. Toch wel een schokkende ontdekking, eerlijk gezegd. 

Bovendien heb ik begrepen dat het bij “een herhaalprik” niet langer om meer van hetzelfde, maar zelfs om een gloednieuwe, experimentele bivalente mRNA-injectie gaat, die nog nooit eerder is toegediend. Zie: https://www.nrc.nl/nieuws/2022/08/01/nieuwe-ronde-coronavaccinaties-in-het-najaar-nuttig-veilig-of-overbodig-a4137920

Het wekt dan bepaald geen vertrouwen dat het RIVM nalaat om,

 » Lees verder op Viruswaarheid

%d bloggers liken dit: