Apolut:ㅤHIStory: Militarisme in de Bondsrepubliek Duitsland

apolut:ㅤhistory:-militarisme-in-de-bondsrepubliek-duitsland

04-08-22 05: 05: 00,

De geboorte van de Bondsrepubliek uit de geest van ongebroken militarisme

Welkom bij een nieuwe aflevering van apolut HIStory!

Wij slaan momenteel met ongelovige verbazing en afgrijzen gade hoe op de hoofden van alle in de Bundestag vertegenwoordigde parlementsleden militaire helmen groeien. Hoe alle MP’s meteen kaki uniformen aan zouden willen trekken. Om opnieuw in een brute veroveringsoorlog te gaan tegen de slechte Ivan. Opnieuw juichen de mensen wanneer de kanselier een oorlogsobligatie lanceert voor een bedrag van honderd miljard euro. Als weer eens iedere medeburger die oorlog wil afwenden door vredesonderhandelingen volledig wordt opgevouwen. Dit is een breuk met alle principes,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: