Apolut: The Propaganda Tsunami Door Caitlin Johnstone

apolut:-the-propaganda-tsunami-door-caitlin-johnstone

04-08-22 09: 39: 00,

De indringendheid waarmee de westerse media bepaalde beweringen over Rusland herhalen, voedt de verdenking dat het tegendeel waar kan zijn.

Een commentaar van Caitlin Johnstone.

Noot bij het artikel: Deze tekst is voor het eerst verschenen in “Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, waarvan Daniele Ganser en Hans-Joachim Maaz deel uitmaken van de adviesraad. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) is gemaakt, neemt apolut deze tekst over in het secundaire gebruik en wijst er expliciet op dat de Rubikon ook afhankelijk is van donaties en steun nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: