Apolut: The West’s Green Africa Lie. Door Jochen Mitschka

apolut:-the-west’s-green-africa-lie.-door-jochen-mitschka

04-08-22 12: 40: 00,

Een standpunt van Jochen Mitschka.

Aangezien ik in Afrika woon, wil ik schrijven vanuit het gezichtspunt van de Afrikanen en, in het algemeen, van de landen die tot nu toe hoofdzakelijk door het Westen zijn uitgebuit. Langzamerhand kunnen zij, door de opkomende nieuwe multipolaire wereldorde, profiteren van de wereldwijde concurrentie. Want de Nieuwe Zijderoute en de BRICS geven hun de hoop dat ook zij spoedig een “economisch wonder” zullen kunnen verrichten. Ondertussen proberen westerse politici en “filantropen”, d.w.z. westerse oligarchen, hun eigen bevolking en de onderontwikkelde landen uit te leggen dat alles in orde komt als alleen de nieuwe mooie groene wereld wordt gerealiseerd. Stephen Corry heeft in een artikel (1) beschreven hoe dit eruit zou moeten zien.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: