Bewijs: Google wil niet dat iemand weet hoe dodelijk vaccins zijn

bewijs:-google-wil-niet-dat-iemand-weet-hoe-dodelijk-vaccins-zijn

04-08-22 05: 37: 00,

Kijk wat er gebeurde toen we Google-enquêtes probeerden te gebruiken om twee eenvoudige vragen te stellen. In Amerika lijkt het erop dat je niet langer in twijfel mag trekken wat de Amerikaanse regering je vertelt.

Samenvatting

We hebben geprobeerd een eenvoudige enquête met twee vragen te houden om erachter te komen hoe veilig of onveilig vaccins zijn. Google weigerde ons de vragen te laten stellen. Blijkbaar willen ze niet dat iemand de waarheid kent. De enige waarheid die ze willen dat je weet is wat de regering je vertelt.

De twee enquêtevragen

Hier zijn de twee vragen die we probeerden te stellen in onze Google-enquête:

Google weigerde beide vragen

Hier is waarom geen van beide vragen mocht worden gesteld. We waren stomverbaasd. We stelden deze vragen op andere platforms,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: