CDC gebruikte onjuiste gegevens om COVID-vaccinaties voor zuigelingen en kinderen te rechtvaardigen, zo blijkt uit analyse.

cdc-gebruikte-onjuiste-gegevens-om-covid-vaccinaties-voor-zuigelingen-en-kinderen-te-rechtvaardigen,-zo-blijkt-uit-analyse.

04-08-22 11: 35: 00,

childrenshealthdefense.org:

Een CDC-functionaris3. gebruikte gegevens van een gebrekkige voorstudie in een presentatie voor CDC- en FDA-adviseurs4. gebruikte gegevens van een gebrekkige, die verantwoordelijk waren voor het aanbevelen van Pfizer- en Moderna-vaccins voor zuigelingen en jonge kinderen, gebruikten gegevens van een gebrekkige voorpublicatie van een studie die het risico op overlijden bij kinderen door COVID-19 overdreef.

De studie, voor het eerst gepubliceerd op 25. Mei op de preprint server medRxiv, is geschreven door een groep Britse onderzoekers. Op 28. In juni publiceerden de auteurs een herziene versie 5. van de studie nadat critici vraagtekens hadden geplaatst bij sommige van de oorspronkelijke bevindingen.

“Het is echt verontrustend dat zulke slechte gegevens hun weg hebben gevonden naar vergaderingen om COVID kinderjaren te bespreken en dat het me minder dan een paar minuten kostte om één grote fout te vinden (en dan nog veel meer toen ik nauwkeuriger keek),”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: