COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waarom

covid-19-gevaccineerde-mensen-krijgen-meer-slecht-nieuws;-dr.-robert-malone-legt-uit-waarom

04-08-22 07:01:00,

Uit een studie uit het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat gezondheidswerkers die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen nadat zij aanvankelijk geïnfecteerd waren met de oorspronkelijke virusstam uit Wuhan, meer vatbaar zijn voor chronische herinfectie door de Omicron variant, schrijft Theepochtimes.com.

Dit kan helpen verklaren waarom de mensen die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen, steeds vaker degenen zijn die in het ziekenhuis belanden met ernstige COVID-19 symptomen, soms met de dood tot gevolg, aldus wetenschapper en arts Dr. Robert Malone.

In een interview van 21 juli voor het programma “Crossroads” van EpochTV zei Malone, mede-uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, dat dit verschijnsel het resultaat is van een proces dat “immune imprinting” heet, waarbij de eerste blootstelling aan een virusstam kan verhinderen dat het lichaam voldoende neutraliserende antilichamen tegen een nieuwere stam aanmaakt.

Hij voegde eraan toe dat dit proces versterkt wordt door meerdere inentingen.

“Over de hele wereld zien wij deze gegevensreeksen die aantonen dat, helaas, de mensen die sterven en in het ziekenhuis worden opgenomen voor het overgrote deel de sterk gevaccineerden zijn,” zei hij. “Het zijn niet degenen die een natuurlijke immuniteit hebben.”

Vaccins gebaseerd op oude stammen

De COVID-19 vaccins die momenteel in omloop zijn, zijn gebaseerd op de Wuhan-stam van het virus, ook bekend als SARS-CoV-2, dat de ziekte veroorzaakt die nu als COVID-19 is geïdentificeerd.

Sinds de Wuhan-stam overheerst is, zijn er een aantal stammen ontstaan en dominant geworden, waaronder de momenteel dominante Omicron-variant.

Het probleem is dat COVID-19 vaccins slechts één van de componenten van het hele virus gebruiken, namelijk een spike-eiwit, zodat het immuunsysteem van iemand die een mRNA-vaccin gekregen heeft, getraind raakt om alleen op die component te reageren, legde Malone uit.

“Als dat antigeen iets veranderd is, als dat virus iets veranderd is, [reageert het immuunsysteem] nog steeds alsof het het oude is,” zei hij.

De COVID-19 vaccins zijn gebaseerd op het spike-eiwit van het oorspronkelijke virus dat in Wuhan is geïdentificeerd. Die stam van het virus bestaat niet meer en circuleert niet meer onder de bevolking, zei Malone.

Als een vaccin dat gebaseerd is op een nu verdwenen virusstam herhaaldelijk wordt toegediend, traint dat het immuunsysteem om zich steeds meer te concentreren op het antigeen dat via het vaccin wordt toegediend en al het andere dat een beetje anders is te veronachtzamen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: