De Blockchain Samenleving: Web 3.0, Virtuele Realiteit en de Netwerk Staat

de-blockchain-samenleving:-web-3.0,-virtuele-realiteit-en-de-netwerk-staat

04-08-22 02: 24: 00,

In deze wereld zijn mensen bereid om nieuwe dingen aan te nemen, alleen maar omdat dat van hen wordt gevraagd. Er is ook een bereidheid om achterover te leunen en anderen de loop van de menselijke evolutie te laten bepalen.

Wie zegt dat samensmelting met AI onvermijdelijk is? Het is alleen onvermijdelijk als we ervoor kiezen. Als we er collectief voor zouden kiezen om bessen te plukken en met pijl en boog op herten te jagen, zouden we dat kunnen doen.

Het idee van onvermijdelijkheid is in ons geprogrammeerd. Het is een vorm van hersenspoeling. Niettemin staan we als samenleving aan de vooravond van een revolutie – een verandering zo groot dat ze de structuur van de menselijke samenleving en de manier waarop we relaties aangaan onherroepelijk zou kunnen veranderen, en de aard van transacties en uitwisselingen volledig zou kunnen herdefiniëren.

Ja,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: