De farmaceutische industrie wil grote winsten maken met neusvaccins – Moeten we nanodeeltjes echt zo dicht bij de hersenen spuiten?

de-farmaceutische-industrie-wil-grote-winsten-maken-met-neusvaccins-–-moeten-we-nanodeeltjes-echt-zo-dicht-bij-de-hersenen-spuiten?

04-08-22 05: 42: 00,

childrenshealthdefense.org: Vaccinproducenten hebben al minstens twee decennia geleden hun zinnen gezet op neusvaccins, maar tot nu toe verloopt de productontwikkeling traag omdat wetenschappers erkennen dat slechts een “dunne scheidingswand” de neusholte scheidt van de hersenen.

Volgens Our World in Data zijn wereldwijd meer dan 12 miljard doses van het vaccin COVID-19 toegediend, allemaal via injectie.

Dr. Anthony Fauci probeert het Amerikaanse publiek bewust te maken van een eindeloze parade van COVID-19 boosters en andere vaccins, en beweert nu dat “het werk niet gedaan is” en dat de vaccins “niet overbeschermen”.

Fauci maakte de opmerkingen op een recente bijeenkomst in het Witte Huis van wetenschappers, dokters en federale gezondheidsambtenaren die samenkwamen om na te denken over COVID-vaccins van de volgende generatie 19.

Neussprays die je “in je sinussen spuit” zijn een van de opties die zijn geopperd als een potentiële spel-veranderaar. De theorie is dat ze gemakkelijke toegang zouden bieden tot een “belangrijk deel van het immuunsysteem” en bescherming zouden creëren,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: