Dissident One:ㅤAzerbeidzjan eist “demilitarisering” van Nagorno-Karabach – DissidentNL

dissident-one:ㅤazerbeidzjan-eist-“demilitarisering”-van-nagorno-karabach-–-dissidentnl

04-08-22 05:30:00,

De aanwezigheid van Armeense troepen en “illegale gewapende groepen” op “het grondgebied van Azerbeidzjan” blijft een bedreiging, heeft Bakoe gezegd, meldt RT.

De “demilitarisering” van Nagorno-Karabach blijft een “absolute noodzaak“, zei het Azerbeidzjaanse ministerie van Defensie op woensdag, terwijl Bakoe “Operatie Wraak” uitvoerde in de betwiste regio te midden van de nieuwste spiraal van spanningen tussen Azerbeidzjan en Armenië.

Bakoe heeft “herhaaldelijk verklaard” dat de voortdurende aanwezigheid van Armeense troepen en “illegale Armeense gewapende groepen” in de “gebieden van Azerbeidzjan” een “bron van gevaar” blijft, aldus de verklaring, eraan toevoegend dat Azerbeidzjan de “volledige terugtrekking” van de Armeense troepen en de ontwapening van de lokale milities als een absolute noodzaak beschouwt.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: