Dissident One:ㅤEen kwestie van leven of dood: Tientallen miljoenen Amerikanen zullen zonder medicijnen zitten als de handel met China stopt – DissidentNL

dissident-one:ㅤeen-kwestie-van-leven-of-dood:-tientallen-miljoenen-amerikanen-zullen-zonder-medicijnen-zitten-als-de-handel-met-china-stopt-–-dissidentnl

04-08-22 03:50:00,

Als u tegen een oorlog met China bent, moet u uw stem laten horen nu het nog kan. Want als de kogels eenmaal beginnen te vliegen, zal het te laat zijn. Zodra een oorlog met China begint, zal onze huidige levensstandaard niet alleen onderbroken worden. De waarheid is dat onze huidige levensstandaard zou eindigen, schrijft Michael Snyder.

Er zijn duizenden en duizenden producten die we momenteel uit China halen die zeer snel uit de winkelschappen zouden verdwijnen. Ze zouden gewoon niet langer verkrijgbaar zijn. En Taiwan produceert meer van onze microchips dan wie ook ter wereld, met een zeer ruime marge. Als de toevoer van microchips stopt, komt onze hele economie tot stilstand. Dus de inzet is ongelooflijk hoog, en de meeste mensen lijken dit niet te beseffen.

Nancy Pelosi wist dat haar bezoek aan Taiwan de Chinezen woedend zou maken,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: