Dissident One:ㅤTrudeau vloog in juli meer dan 26.000 km terwijl hij Canadezen de les las over klimaatverandering – DissidentNL

dissident-one:ㅤtrudeau-vloog-in-juli-meer-dan-26.000-km-terwijl-hij-canadezen-de-les-las-over-klimaatverandering-–-dissidentnl

04-08-22 02:30:00,

Premier Justin Trudeau heeft in juli meer dan 26.000 km afgelegd in zijn privéjet, terwijl hij de Canadezen de les las over klimaatverandering en voorbereidingen trof om de meststoffen waarvan boeren afhankelijk zijn, te beperken, meldt The Counter Signal.

Volgens Bryan Passifiume van de National Post “blijkt uit gegevens van online vluchtvolgsystemen dat Justin Trudeau op 11 dagen na alle dagen van juli aan boord van de CANFORCE ONE heeft doorgebracht en in totaal 26.238 km heeft gevlogen op 20 vluchten, allemaal binnen Canada.

Van dit belachelijke totaal is 5.500 km afkomstig van Trudeau’s trip naar de Calgary Stampede, waar hij minder dan zes uur bleef voor een fotomoment.

Zoals opgemerkt door Passifiume, overtreft Trudeau’s vliegafstand van juli de afstand die tussen 1 juni en 31 augustus vorig jaar werd gevlogen, inclusief een reis naar Europa voor de G7-top en een reis naar de NAVO-top in België.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: