Dr. McCullough: Ze vallen nu de dokters aan die de bevolking van de VS helpen

dr.-mccullough:-ze-vallen-nu-de-dokters-aan-die-de-bevolking-van-de-vs-helpen

04-08-22 03: 00:

In Dallas gevestigde internist, cardioloog en epidemioloog dr. Peter McCullough, die 54 peer-reviewed publicaties over COVID-19 heeft geschreven en voor de Amerikaanse Senaat heeft getuigd over de reactie op de pandemie, vertelde LifeSiteNews dinsdag in een interview dat hij bericht heeft ontvangen over mogelijke disciplinaire maatregelen van de American Board of Internal Medicine voor zijn standpunt over de COVID-19 reactie.

Volgens McCullough worden in de brief van het bestuur “openbare verklaringen” aangehaald die de cardioloog over COVID-19 heeft afgelegd en waarmee het bestuur het niet eens is.

McCullough heeft de draconische beperkingen, verboden en mandaten van COVID-19 van de afgelopen twee jaar publiekelijk en herhaaldelijk aan de kaak gesteld, en pleit in plaats daarvan voor het kweken van natuurlijke immuniteit en vroegtijdige behandeling door middel van doeltreffende therapeutische middelen.

Volgens McCullough zei de commissie dat zijn eerdere opmerkingen “ertoe zouden kunnen leiden dat iemand gelooft dat de vaccins niet effectief zijn of dat hij zich niet zou laten vaccineren.”

De prominente arts zei,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: