EU zegt dat Novavax COVID-vaccins een waarschuwing voor hartontsteking moeten bevatten

eu-zegt-dat-novavax-covid-vaccins-een-waarschuwing-voor-hartontsteking-moeten-bevatten

04-08-22 07: 45: 00,

childrenshealthdefense.org: Het Europees Geneesmiddelenbureau heeft vandaag aanbevolen dat het vaccin COVID-19 van Novavax, dat op de markt wordt gebracht onder de merknamen Nuvaxovid en Covovax, een waarschuwing bevat voor twee soorten hartontstekingen, nadat een klein aantal gevallen was gemeld bij mensen die het vaccin hadden gekregen.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft vandaag aanbevolen om het vaccin COVID-19 van Novavax, dat op de markt wordt gebracht onder de merknamen Nuvaxovid en Covovax, te voorzien van een waarschuwing voor twee soorten hartontsteking op grond van een klein aantal gevallen dat is gemeld bij mensen die het vaccin hebben gekregen.

Volgens een verklaring heeft het Risicobeoordelingscomité voor geneesmiddelenbewaking van het EMA, dat verantwoordelijk is voor de beoordeling van en het toezicht op de veiligheid van geneesmiddelen voor menselijk gebruik, geconcludeerd dat myocarditis en pericarditis kunnen optreden na vaccinatie met Nuvaxovid”.

“De commissie beveelt daarom aan myocarditis en pericarditis als nieuwe bijwerkingen op te nemen in de productinformatie voor Nuvaxovid,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: