ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤEU kapt VS voor brandstof terwijl Duitsland de stroom afslaat

forbiddenknowledgetv.net:ㅤeu-kapt-vs-voor-brandstof-terwijl-duitsland-de-stroom-afslaat

03-08-22 11: 07: 00,

De laatste door Greg Reese.

TRANSCRIPT

Door het officiëren van de onbewezen theorie dat aardolie een niet hernieuwbare fossiele brandstof is, waren de oliemaatschappijen in staat om de prijs dienovereenkomstig aan te passen, helemaal tot aan de piekolie paniek die het onheil voorspelde van de wereld die spoedig zonder olie zou komen te zitten, wat nog meer voordeel opleverde voor de olie prijs schema’s van de industrie.

De bronnen zijn nooit droog komen te staan en degene die eenmaal leeg waren, vulden zich weer op. Dus de wetenschap die we vandaag hebben verkiest de abiotische theorie boven de fossiele brandstoffen theorie, die is dat olie een natuurlijke,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: