ForbiddenKnowledgeTV.net:Washington DC is Vijandelijk Bezet Territorium, Het is Tijd om Amerika Terug te nemen

forbiddenknowledgetv.net:washington-dc-is-vijandelijk-bezet-territorium,-het-is-tijd-om-amerika-terug-te-nemen

04-08-22 03: 33: 00,

door Lawrence Sellin

De accumulatie van excessieve macht heeft van de federale regering een zichzelf dienende en zichzelf in stand houdende entiteit gemaakt, die geen verantwoording verschuldigd is aan het Amerikaanse volk en buiten de grondwettelijke beperkingen opereert.

De regering van de V.S. regering is een corrupte eenpartijstaat geworden, samengesteld uit elkaar ondersteunende Democratische en Republikeinse politici, bestuurd door een permanente dictatoriale bureaucratie, allen gecontroleerd door transnationale belangen, die Amerikaanse bezittingen plunderen voor persoonlijke macht en winst, terwijl ze proberen de illusie van democratie in stand te houden.

Eenmaal ontmaskerd, wanneer flagrante en schandalige leugens niet langer voldoende zijn om het electoraat tot zelfgenoegzaamheid te sussen, moet een dergelijke regering vrijheid beknotten en het volk onderdrukken om de macht te behouden.

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: