Hartz IV voor iedereen

hartz-iv-voor-iedereen

04-08-22 08: 04: 00,

Een commentaar van Hans-Jürgen Mülln.

In sommige Europese steden worden voorbereidingen getroffen voor de invoering van sociale puntensystemen, d.w.z. totalitaire controlesystemen. Dit najaar zullen enkele proefprojecten worden uitgevoerd. Ook in Duitsland is de planning al ver gevorderd. Daarbij kunnen de machthebbers putten uit relevante ervaringen die tot nu toe zijn opgedaan met het autoritaire Hartz IV-systeem.

“Samenzweringstheorieën zijn het nieuws van morgen.” – Burkhard Müller-Ullrich, “Kontrafunk”

Bologna, Rome, Wenen en andere Europese steden zijn momenteel van plan om dit jaar proefprojecten uit te voeren met zogenaamde sociale puntensystemen, waarmee ze een belangrijke stap dichter bij de oprichting van slimme steden willen komen – een bagatelliserende term voor de invoering van totalitaire bewakings- en controlestructuren in steden.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: