Het ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgen

het-ruimen-van-de-mensheid-versnelt,-waarbij-veel-kinderen-en-jonge-volwassenen-worden-gedood,-terwijl-de-artsen-en-politici-zwijgen

04-08-22 05:52:00,

Het is al een tijdje geleden dat ik bericht heb over de schokkende cijfers in het VAERS-rapportagesysteem van de regering en over sommige van de hartverscheurende verhalen die daarin staan, zoals de recente dood van een 9-jarig meisje uit Californië, twee weken nadat zij een injectie had gekregen, schrijft Leo Hohman.

Het meisje kreeg één dosis van de injectie van Pfizer-BioNTech. Zij had geen reeds bestaande aandoeningen en werd niet gehospitaliseerd.

Zij had twee tot drie dagen last van “buikpijn, keelpijn en pijn op de borst; twee weken na ontvangst van de vaccinatie,” aldus de gegevensbank.

De VAERS-gegevens van 14 december 2020 tot 22 juli 2022 laten 12.232 ongewenste bijwerkingen zien bij 5- tot 11-jarigen, waaronder 313 “ernstige” gevallen en negen sterfgevallen.

De gegevensbank vermeldt ook 24 gevallen van hartontsteking, 47 gevallen van bloedklontersstoornissen, en 101 meldingen van toevallen in dezelfde leeftijdsgroep.

Lezers van deze website weten dat VAERS nog niet eens het begin van het hele verhaal vertelt. De daar vermelde sterfgevallen en invaliderende verwondingen vertegenwoordigen slechts 1 procent van de werkelijke aantallen, vanwege de neiging van artsen om de meeste verwoestingen die zij zien aangericht door hun partners in Big Pharma niet te melden.

In alle landen van de wereld samen zullen deze sterfgevallen door injecties een genocide van onnoemelijke omvang veroorzaken, een massale slachting die de doelen vervult van een Malthusiaanse clan van globalistische elites.

Hoe kan dit gebeuren, vraagt u. En wie zijn die “elites”?

Veel van deze zogenaamde elites zijn ook Luciferiaans, maar veel anderen zijn gewoon hebzuchtig. Weer anderen zwijgen en gaan mee uit zelfbehoud. Zij willen niet het risico lopen om gecanceld te worden en hun comfortabele levensstijl in gevaar te brengen.

Dankzij de consolidatie in de gezondheidszorg die door Obamacare versneld werd, zijn de meeste dokters tegenwoordig gewoon werknemers. Zij werken voor een loonstrookje. Dat betekent dat zij gemakkelijk te controleren zijn.

En hoe zit het met de politici? Zullen de Republikeinen dit niet veranderen als zij in januari de macht overnemen?

Dat is onwaarschijnlijk.

De genocide die wij in real time zien gebeuren is zo kwaadaardig,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: