Hoe een raket in Kabul verbonden is met een luidspreker in Taipei

hoe-een-raket-in-kabul-verbonden-is-met-een-luidspreker-in-taipei

04-08-22 11: 01: 00,

Door Pepe Escobar

Het harde machtsvertoon van Washington om al-Zawahiri uit al-Qaeda te schakelen wordt door Peking niet beantwoord met een provocerend bezoek van Pelosi aan Taiwan. Het betekent echter wel het definitieve einde van het decennialange tijdperk van coöperatieve betrekkingen tussen de VS en China.

Zo eindigt de “Global War on Terror” (GWOT) altijd: niet met een knal, maar met gejammer.

Twee Hellfire R9-X raketten werden afgevuurd door een MQ9 Reaper drone op het balkon van een huis in Kabul. Het doelwit was Ayman Al-Zawahiri, die een premie van 25 miljoenen dollars op zijn hoofd had staan. De eens zo onzichtbare leider van het “historische” Al-Qaeda sinds 2011 is eindelijk uitgeschakeld.

Ieder van ons die jaren van zijn leven heeft besteed, vooral in de 2000 jaren, aan het schrijven over en het volgen van al-Zawahiri weet hoe de Amerikaanse inlichtingendienst elke truc uit het boek heeft gebruikt om hem te vinden – en ook buiten het boek om. Wel, hij heeft zich nooit blootgegeven op het balkon van een huis,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: