John Ioannidis over de toestand van vaccinatie en Covid

john-ioannidis-over-de-toestand-van-vaccinatie-en-covid

04-08-22 10: 05: 00,

John Ioannidis spreekt in een interview over vaccinatie, kinderimmunisatie, maskers, Long Covid en de algemene stand van de wetenschap in de afgelopen twee jaar.

Hij is een van de meest vooraanstaande epidemiologen ter wereld. John Ioannidis, professor aan Stanford. Aan de hand van het cruiseschip “Diamond Princess” berekende hij het infectiesterftecijfer vrij nauwkeurig, ongeveer 0,2%, reeds in maart 2020. In die tijd beschouwden het RKI en mensen als Christian Drosten SARS-CoV-2 nog steeds als vergelijkbaar met SARS1.

Hij sprak zich dan ook krachtig uit tegen radicale maatregelen als “lockdowns”. Na de eerste – bijna wereldwijde – lockdown in het voorjaar 2020 zei hij: “OK, we hebben het gedaan. Doe het niet nog eens. Nooit meer.”

Vorige week gaf Ioannidis een interview aan wetenschapsjournalist en epidemioloog Vinay Prasad. Daarin gaf hij onder meer commentaar op de huidige stand van de vaccinatiecampagne, maskers, de stand van de wetenschap en de algemene dynamiek in de afgelopen twee jaar.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: