Redactionele aanbeveling: – KIJK! Kan je het zien? Het is niet Biden, maar een acteur..

kijk!-kan-je-het-zien?-het-is-niet-biden,-maar-een-acteur.

04-08-22 03: 56: 00,

Verscheidene invloedrijke personen hebben publiekelijk verklaard dat Joe Biden niet Joe Biden is. Zij beweren dat hij een acteur is die de rol van Biden speelt om het publiek voor de gek te houden. Wat er met de echte Biden is gebeurd, is niet duidelijk. Ik besloot dit uit te zoeken, en kwam tot een verrassende conclusie…

Laat ik eerst dit zeggen: in mijn jeugd heb ik ontelbare portretten van mensen getekend. In de zomers werkte ik als striptekenaar op het strand, waarbij ik elke dag nauwkeurig tientallen gezichten tekende. Op school blonk ik uit in portrettekenen. Een kunstleraar vertelde ons:

De meeste mensen kunnen alleen maar kijken. Maar heel weinig mensen kunnen ZIEN. Kijken is iets waarnemen met een lege geest. Zien is begrijpen waar je naar kijkt.

Hieronder zie je twee snelle portretschetsen van klasgenoten die ik maakte, tijdens mijn opleiding aan de Universiteit voor Wetenschappen en Kunsten in België.

Mijn kunstleraar moedigde ons aan om ons vermogen om te ZIEN te ontwikkelen. Bewust worden van de vormen, lijnen, kleuren, nuances, schaduwen, enz. Dit is de sleutel tot beeldende kunst. Je moet leren om grondig te begrijpen waar je naar kijkt.

Met die artistieke achtergrond zag ik meteen dat de huidige Biden niet de echte Biden is, toen iemand me een foto liet zien van de originele Biden vergeleken met de huidige bedrieger. Het verschil is duidelijk. Ik zou van deze gezichten twee totaal verschillende karikaturen tekenen,

” Lees verder