Meerdere doden, onder wie kinderen: Oekraïne bombardeert hotel van journalisten in Donetsk

meerdere-doden,-onder-wie-kinderen:-oekraine-bombardeert-hotel-van-journalisten-in-donetsk

04-08-22 12: 22: 00,

Het Oekraïense leger heeft een hotel in Donetsk beschoten waar bijna alle journalisten wonen. Op dat moment vond er een rouwbijeenkomst plaats voor het hotel. Onder de doden zijn kinderen.

Aangezien vele lezers reeds hebben vernomen dat het centrum van Donetsk, of meer bepaald het hotel Donbass Palace, waar bijna uitsluitend journalisten wonen, vandaag door het Oekraïense leger is beschoten, met verscheidene doden tot gevolg, deel ik u mede dat ik daar niet was en dat mij niets is overkomen.

Vandaag tegen de middag heeft het Oekraïense leger het hotel Donbass Palace in het centrum van Donetsk beschoten. In het hotel wonen voornamelijk journalisten, die bekend staan als “legitieme doelwitten” voor het Oekraïense leger. Tot overmaat van ramp was er op het ogenblik van de beschieting een begrafenisbijeenkomst aan de gang op het plein voor het hotel. Daarom waren er daar ook veel burgers. Er vielen doden en gewonden, onder de slachtoffers is minstens één kind,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: