Met Lauterbach, eindigt de “Duitse spooktocht” nooit

met-lauterbach,-eindigt-de-“duitse-spooktocht”-nooit

04-08-22 09: 57: 00,

De Duitse minister van Volksgezondheid wil blijkbaar in de “pandemie”-modus blijven. Door Hartmut Steeb

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verlengt de internationale noodsituatie op gezondheidsgebied (wij berichtten) en is, in tegenstelling tot eerdere verklaringen en zinvolle studies die het tegendeel beweren, opnieuw voor verplichte maskers.

De voorzitter van de Bondsdag pleit voor veel meer sereniteit dan de bondsminister van Volksgezondheid, hoewel ook zij zich weer verplichte maskers voor binnenruimtes kan voorstellen en verdere vaccinaties aanbeveelt.

Welt-redacteur Tim Röhn vat de situatie het treffendst als volgt samenpunt:

“Gezien het simpele feit dat er ook in de toekomst virusgolven zullen zijn, zal het optreden van Lauterbach er toe blijven doen. Als hij door mag gaan, komt er nooit een einde aan de Duitse spooktocht.”

De spannende vraag van de komende week zal zijn met welk plan wie het winterhalfjaar in zal gaan. Het publiek verneemt dat de federale minister van volksgezondheid en de minister van justitie met elkaar in gesprek zijn en dat er binnenkort een plan zal worden voorgesteld.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: