Moon of Alabama:ㅤMoA – Ukraine SitRep – On The Ground Report – Ukrainian Frontline Collapses

moon-of-alabama:ㅤmoa-–-ukraine-sitrep-–-on-the-ground-report-–-ukrainian-frontline-collapses

,

Augustus 03, 2022

Ukraine SitRep – On The Ground Report – Ukrainian Frontline Collapses

Hieronder volgt een enigszins bewerkte machinevertaling van een stuk dat gisteren verscheen op de Oekraïense site censor.net. Het stuk werd gepromoot door Yuri Butusov, een bekende Oekraïense militaire correspondent. Het is oorspronkelijk een social media post van iemand die aan de frontlinie was in Pisky, onmiddellijk ten noordwesten van Donetsk stad.

Context:

De laatste twee tot drie maanden heeft de Oekraïense kant zijn posities in de omgeving van Donetsk stad gebruikt om min of meer willekeurig de burgerbevolking aan de Russische gelieerde kant te beschieten.

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: