Morele blindheid voor het kwaad in de VS

morele-blindheid-voor-het-kwaad-in-de-vs

04-08-22 10: 00: 00,

Een van de grote problemen waar we in Amerika voor staan is de onwil van te veel Amerikanen om het kwaad in hun eigen regering te herkennen en te confronteren, vooral wanneer dat kwaad zich bevindt in het Pentagon en de CIA, die beide door veel Amerikanen als goddelijk worden beschouwd. Zoals ik opmerk in mijn nieuwe boek, An Encounter with Evil: The Abraham Zapruder Story, zijn Amerikanen heel goed in het herkennen en confronteren van het kwaad in buitenlandse regimes zoals Rusland of China, maar niet zo goed als het gaat om het kwaad in hun eigen regering.

Een voorbeeld hiervan is een recent artikel in de conservatieve Wall Street Journal over de Amerikaanse basketbalster Brittney Griner, die schuldig pleitte aan een drugsovertreding in Rusland. Het artikel, getiteld “Amerika gegijzeld: Dag 15,606”, klaagde over het feit,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: