Redactionele aanbeveling: – Publiek ritueel op TV: 72 naties aanbidden satanische afgoden in Luciferiaans ritueel op TV

publiek-ritueel-op-tv:-72-naties-aanbidden-satanische-afgoden-in-luciferiaans-ritueel-op-tv

04-08-22 05: 39: 00,

Elke Westerse regering wordt geleid door Satanisten, en zij voeren nu in het openbaar rituelen uit om Lucifer’s (tijdelijke) heerschappij over de Aarde te vieren.

Tijdens de openingsceremonie van de Britse Gemenebestspelen (waaraan 72 naties deelnemen) deze week, werd een gehoornde stier die Baäl voorstelde, uitgerold in een helse arena, compleet met displays van brandende lavavuurkuilen, terwijl tientallen Satanische aanbidders voor het demonische schepsel bogen als onderdeel van het openbare ritueel. Dit werd publiekelijk op klaarlichte dag uitgezonden, wat aangeeft dat de Satanisten niet langer proberen hun rituelen in donkere bossen en geheime kerkers te verbergen… zij roepen Satan nu rechtstreeks in het openbaar op, voor een internationaal publiek.

De volgende screenshots zijn afkomstig van een video die is vrijgegeven door Amazing World Ministries, en die verwijzingen uit de Bijbel bevat die relevant zijn voor de gebeurtenissen. (Zie 2 Koningen en Openbaring, hoofdstukken 13 en 14,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: