RubikonNews:ㅤDe slagader van vriendschap tussen volkeren

rubikonnews:ㅤde-slagader-van-vriendschap-tussen-volkeren

04-08-22 02: 00: 00,

Voordat ik vandaag het woord neem, zou ik graag een vraag willen stellen: Is er nog iemand hier die destijds betrokken was bij de aanleg van de Druzhba pijpleiding? Zo ja, dan moet hij of zij naar voren komen, want dat mogen we niet vergeten. Dit was ooit onze pijpleiding, net zoals het ooit onze raffinaderij was.

Vandaag de dag zou het niet meer denkbaar zijn dat mensen uit vele landen niet alleen olie uit een pijpleiding halen, ergens vandaan, maar dat zij samenwerken om deze pijpleiding met hun eigen handen aan te leggen. Als vandaag deze raffinaderij, die gebouwd werd voor de olie uit deze pijplijn,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: