Stop de boosters! 6 tot 42 keer hoger risico om te sterven aan de gevolgen van vaccinatie

stop-de-boosters!-6-tot-42-keer-hoger-risico-om-te-sterven-aan-de-gevolgen-van-vaccinatie

04-08-22 05: 38: 00,

Uitgaande van een veronderstelde werkzaamheid van het vaccin van 100 % en een sterfterisico dat gebaseerd is op de oversterftecijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek van vorig jaar, moet worden geconcludeerd dat vaccinatie over het algemeen alleen het risico verhoogt. Dat is de conclusie van vier onderzoekers die hun bevindingen hebben gepubliceerd op de website van Maurice de Hond.

Zij merken op dat de veronderstelde werkzaamheid van de nog op de markt te brengen vaccins voor de nog onbekende variant in september waarschijnlijk ook ver onder 100 procent zal liggen. Bovendien is de omvang van de bijwerkingen nog onbekend. De bewering van de overheid dat het vaccin “veilig en effectief” is, staat volgens de onderzoekers zwaar onder druk.

Zij merken op dat de kans om te sterven aan vaccinatie zes tot 42 keer groter is dan om te sterven aan corona.

Het vaccineren van mensen onder de 60 jaar lijkt bijna nooit enig nut te hebben,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: