T. censureert Israëlische COVID-vaccindirecteur

t.-censureert-israelische-covid-vaccindirecteur

04-08-22 01:25:00, De Israëlische arts die verantwoordelijk was voor de uitrol van de Covid-vaccinatie in Israël en nu zelf ernstige vaccinatieschade heeft opgelopen is van T. verbannen omdat hij ‘desinformatie’ verspreidt.

Omdat bepaalde berichten op sociale media verbannen zijn of worden heb ik in de titel niet de volledige naam kunnen noemen. 

Professor Shmuel Shapira MD MPH (Kolonel), die tussen 2013 en 2021 directeur van het Israel Institute for Biological Research was, beweerde dat de uitbraak van apenpokken verband hield met mRNA-vaccins.

Professor Shmuel Shapira, M.D., MPH, was tussen 2013 en 2021 directeur-generaal van het Israel Institute for Biological Research (IIBR), waar hij leiding gaf aan de inspanningen van Israël om een coronavirusvaccin te ontwikkelen.

Prof. Shapira is ook de oprichter en hoofd van de afdeling Militaire Geneeskunde van de Hebreeuwse Faculteit der Geneeskunde en het IDF Medical Corps. Hij is Senior Research Fellow bij het International Institute for Counter-Terrorism (ICT) aan de Reichman University in Israël.

Shapira was eerder plaatsvervangend directeur-generaal van de Hadassah Medical Organization en directeur van de Hebreeuwse Universiteit Hadassah School of Public Health. Hij is een volledige kolonel (res.) in de Israel Defense Forces (IDF) en diende als het IDF-hoofd van de traumaafdeling.

On November 1, 2020, clinical trials for the Israeli BriLife COVID vaccine developed at IIBR began at the Hadassah and Sheba medical centers.

Hij heeft meer dan 110 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is redacteur van Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents en Medical Response to Terror Threats.

Vorige week censureerde Twitter Prof. Shapira – die “lichamelijk gewond” was na zijn derde Pfizer-vaccin – en dwong hem een bericht te verwijderen waarin stond: “Apenpokken waren jarenlang zeldzaam. Gedurende de laatste jaren werd één enkel geval gedocumenteerd in Israël. Het is algemeen bekend dat de mRNA-vaccins het natuurlijke immuunsysteem beïnvloeden. Een uitbraak van apenpokken na massale covid-vaccinatie: * is geen toeval.”

Prof. @shmuelcshapira, head of Israel Biological Institute (the most senior medical-scientific position in Israel) posted on the connection between monkeypox and you-know-what.

Twitter locked his account and forced him to delete it. They know more about biology than him 🤡 pic.twitter.com/QeIsWjSktt

— Dr. Eli David (@DrEliDavid) July 28, 2022

Prof.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: