Terwijl de tol voor de vaccins stijgt, verdubbelt Twitter zijn inspanningen… maar het bouwwerk begint af te brokkelen

terwijl-de-tol-voor-de-vaccins-stijgt,-verdubbelt-twitter-zijn-inspanningen…-maar-het-bouwwerk-begint-af-te-brokkelen

04-08-22 05:01:00,

De tol van COVID-19 vaccingerelateerde stergevallen blijft in het VK stijgen, volgens de laatste cijfers van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency. In de 14 dagen na het vorige samenvattende verslag van de MHRA voor 29 juni 2022 – hier geanalyseerd – waren er nog eens acht sterfgevallen, waardoor het totaal aantal sterfgevallen door vaccins op 2.213 komt, bericht Kathy Gyngell.

Eén van deze recente onnodige sterfgevallen werd gecategoriseerd als pemphigoid, een zeldzame auto-immuunziekte die blaarvorming van de huid en slijmvliezen veroorzaakt.

Interessant genoeg was het een andere dergelijke door vaccins veroorzaakte auto-immuunziekte van de huid, waarover een slachtoffer van een injectie vorige week getweet had, die ik geretweet had, waardoor ik permanent van Twitter geschorst werd.

Hier is de oorspronkelijke tweet

Three #vaccines later: “I was just following doctors orders and government mandates.”

They didn’t warn those with #autoimmune diseases that vaccines can trigger/make them worse. 🤬

I have Rheumatoid arthritis & the bones in my legs were sore for weeks. They finally told me why. pic.twitter.com/xmHIVZlcnG

— 🇦🇺🇳🇿 ♀️Emma ♀️ 🇭🇺🇬🇧 (@TheCynicalHun) July 24, 2022

Door dit te retweeten met een uiting van medeleven, maakte ik mij volgens Twitter schuldig aan “het verspreiden van misleidende en mogelijk schadelijke informatie in verband met Covid-19”.

Toch blijkt uit het Yellow Card systeem van de MHRA voor het melden van “bijwerkingen” van vaccinaties, dat er sinds het begin van de uitrol duizenden huidaandoeningen door artsen zijn gemeld.

In feite zijn er niet minder dan 102.513 meldingen geweest voor reacties van huidaandoeningen – 34.817 met betrekking tot het Pfizer vaccin, 53.605 tot de AstraZeneca versie, 13.699 tot Moderna en 392 waarbij het merk van het vaccin onbekend is.

Maar terwijl Twitter vastbesloten blijft om de communicatie over vaccinverwondingen het zwijgen op te leggen, breekt de omerta elders gelukkig door.

In het VK moeten we Mark Steyn (en GB News) bedanken dat hij het stokje heeft opgepakt en ermee aan de gang is gegaan. In interview na interview met vaccinslachtoffers heeft hij de echte mensen achter de ondergerapporteerde Yellow Card statistieken een publiek profiel gegeven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: