The Saker:ㅤHoe een raket in Kabul verbonden is met een Speaker in Taipei

the-saker:ㅤhoe-een-raket-in-kabul-verbonden-is-met-een-speaker-in-taipei

04-08-22 01: 36: 00,

Washington’s harde machtsvertoon om Al-Qaeda’s Al-Zawahiri uit te schakelen zal niet worden beantwoord door Peking over Pelosi’s provocerende bezoek aan Taiwan. Het betekent echter wel het definitieve einde van het decennialange tijdperk van coöperatieve betrekkingen tussen de VS en China.

Door Pepe Escobar, gepost met toestemming van de auteur en op grote schaal cross-posted.

Dit is de manier waarop de “Global War on Terror” (GWOT) eindigt, keer op keer: niet met een knal, maar met een gejammer.

Twee Hellfire R9-X raketten gelanceerd vanaf een MQ9 Reaper drone op het balkon van een huis in Kabul. Het doelwit was Ayman Al-Zawahiri met een premie van $25 miljoen op zijn hoofd. De eens zo onzichtbare leider van het ‘historische’ Al-Qaeda sinds 2011, is eindelijk uitgeschakeld.

Ieder van ons die jaren van zijn leven, vooral gedurende de 2000s, besteedde aan het schrijven over en het volgen van Al-Zawahiri weet hoe de VS ‘intel’ elke truc uit het boek – en buiten het boek – speelde om hem te vinden.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: