Totalitaire controle was altijd al het doel: Dit is wat wij kunnen doen om hun agenda te dwarsbomen

totalitaire-controle-was-altijd-al-het-doel:-dit-is-wat-wij-kunnen-doen-om-hun-agenda-te-dwarsbomen

04-08-22 10:01:00,

“Als wij het niet stoppen, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.” ∼ Dr. Mike Yeadon

Ik kwam een juweeltje tegen op een van mijn Substack berichten, waarin ik het had over CBDC en het Digital Transaction Control Grid. Wanneer u door de commentaren scrollt, ziet u een lang bericht, dat niet voor niets lang was, want het komt van niemand minder dan Dr. Mike Yeadon, schrijft The Vigilant Fox.

De moeite is veel groter dan een “normale opmerking,” en de boodschap was te belangrijk om te laten staan. Dus, weet u wat? Laten we Dr. Yeadon de megafoon geven. Hier is wat hij te zeggen had over het opkomende controlenetwerk:

Totalitaire controle was altijd al het doel: dit is wat wij kunnen doen om hun agenda te dwarsbomen. Als wij het niet stoppen, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.

1. De wereldwijde COVID-fraude heeft als doelstellingen totalitaire controle.

2. Een deel van die controle wordt bemiddeld door iedereen te dwingen een verplichte digitale ID te hebben & te tonen. Massavaccinatie is zeer succesvol geweest in het contrasteren van een deel van dat controleraster.

3. Het tegenwicht kan gedwongen worden om verplichte digitale ID te aanvaarden door aan te geven dat het nodig is om toegang te krijgen tot een beperkte maar essentiële hulpbron, zoals voedsel of benzine. Ik geloof dat daarom beide onder bedreiging zijn, zodat zo’n rantsoenering ingevoerd zou kunnen worden en we zouden geen gemakkelijke manier hebben om er tegen te argumenteren.

4. Zodra we allemaal zo’n digitale ID gebruiken, zouden de oplichters een nieuw pandemisch virus kunnen uitroepen en vaccinatie verplicht kunnen stellen als voorwaarde om die ID geldig te blijven (geen prik, geen energie/voedsel).

5. Het andere element van het controlenetwerk is de cashloze digitale valuta. Om de haverklap zal ons verteld worden dat alle vertrouwen in de bestaande soevereine munten verloren is, secundair aan het overmatig drukken van geld om mensen en bedrijven te steunen tijdens “de pandemie”, denk ik. Ik weet niet hoe dit zal uitpakken, maar ik vermoed dat degenen die hier de drijvende kracht achter zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: