Twitter censureert Pfizer vaccinbeschadigde Israëlische COVID-vaccin-directeur en waarschijnlijk ’s werelds hoogstgeplaatste medische wetenschapper

twitter-censureert-pfizer-vaccinbeschadigde-israelische-covid-vaccin-directeur-en-waarschijnlijk-‘s-werelds-hoogstgeplaatste-medische-wetenschapper

04-08-22 05: 44: 00,

Professor Shmuel Shapira MD MPH (kolonel), die directeur was van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek van 2013 tot 2021, beweerde dat de uitbraak van monkeypox verband hield met mRNA-vaccins.

Prof. Shapira is ook de oprichter en het hoofd van de afdeling Militaire Geneeskunde aan de Medische School van de Hebreeuwse Universiteit en het IDF Medisch Korps. Hij is Senior Research Fellow aan het International Institute for Counter-Terrorism (ICT) van de Reichman Universiteit in Israël.

Voorheen was Shapira plaatsvervangend directeur-generaal van de Hadassah Medical Organization en directeur van de Hadassah School of Public Health aan de Hebreeuwse Universiteit. Hij is gepensioneerd kolonel bij de Israel Defense Forces (IDF) en was hoofd van de Trauma Afdeling van de IDF.

Hij heeft meer dan 110 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is de redacteur van Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents en Medical Response to Terror Threats.

Vorige week heeft Prof. Shapira, die “lichamelijk letsel” opliep na zijn derde Pfizer vaccinatie,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: