Waarom promoten de globalisten het idee van mensenvlees?

waarom-promoten-de-globalisten-het-idee-van-mensenvlees?

04-08-22 11:01:00,

Keer op keer hebben het Economisch Wereldforum (WEF) en zijn wereldwijde collaborateurs de toekomst “voorspeld” met een verbluffende nauwkeurigheid, soms jaren van tevoren, en wanneer de voorspellingen dan uitkomen, doen zij alsof zij er niets mee te maken hebben, schrijft Dr. Joseph Mercola

Het is goed eraan te herinneren dat de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, tijdens de bijeenkomst in mei 2022 in Davos duidelijk heeft verklaard dat de toekomst niet zomaar gebeurt, maar “GEBOUWD wordt – door ons,” verwijzend naar hemzelf en de andere aanwezigen in de zaal. Vergist u zich dus niet, zij geloven echt dat zij het recht hebben om over het lot van de wereld te beslissen, en dat u en ik daar niets over te zeggen hebben.

Dat lot werd in juni 2020 formeel aangekondigd onder de noemer “The Great Reset,” door Schwab zelf.1 Deze “build back better” regeling behelst de volledige reorganisatie en herstructurering van alle onderdelen van de samenleving, met inbegrip van de financiën, de industrie, het onderwijs, de “sociale contracten,” de energiesector en het voedselsysteem.

Wat het voedselsysteem betreft, stelt het WEF zich een voedselsysteem voor dat geen dierlijke voedingsmiddelen bevat en geen grote voetafdruk van het land vereist. In feite propageert het WEF al verscheidene jaren het idee dat wij er maar aan moeten wennen insecten te eten2,3,4 en geregenereerd rioolwater te drinken. Om maar één voorbeeld te geven: half oktober 2018 heeft het WEF op Twitter gepost:5

“Good grub: why we might be eating insects soon.”

Insecten, rioolwater en kannibalisme – De plannen van de Cabal voor u

De vele voorspellingen van het WEF worden nu snel werkelijkheid, en zijn egoïstische agenda’s worden natuurlijk als briljant en noodzakelijk bejubeld door zijn collaborateurs. In februari 2021 bijvoorbeeld drong het tijdschrift Time6 erop aan dat wij meer insecten zouden moeten eten om de planeet te redden, en in mei 2021 kondigde Bloomberg aan dat “de toekomst van het water gerecycleerd rioolwater is, en dat wij het allemaal zullen drinken”.7

Californië is inderdaad al begonnen met de overgang van toilet naar kraan.8 Op 23 juli 2022 voerde The New York Times9,10 de dystopische voorspellingen van het WEF naar een heel nieuw niveau, door aan te kondigen dat de tijd om kannibalisme te overwegen nu is aangebroken:

“Een beeld kwam bij Chelsea G.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: