Wat als de anti-vaxxers al die tijd de uitverkorenen zijn?

wat-als-de-anti-vaxxers-al-die-tijd-de-uitverkorenen-zijn?

04-08-22 04:01:00, Big Pharma die mensen verslindt, schilderij van de Spaanse kunstenaar Francisco Goya Del Bigtree heeft de gedachte geopperd dat de anti-vaxxers misschien al die tijd de “uitverkorenen” zijn. Hij opperde het idee tijdens de aflevering van 27 juli van “The Highwire,” schrijft Belle Carter.

“Ik ga even speculeren over het idee dat er mensen zijn, zoals [tech mogul] Bill Gates, die zo bezorgd zijn over de hulpbronnen dat zij geloven dat de enige manier om de planeet en onze soort te redden is door de bevolking te verminderen,” zei hij.

De presentator, die ook de CEO is van de anti-vaccinatie groep Informed Consent Action Network, merkte op dat artsen, analisten en andere mensen opstaan om te zeggen dat dit aanvoelt als massale uitroeiing. Maar de globalisten dachten niet dat zij de wereld zo gemakkelijk konden ontvolken, dus hebben zij de “plandemie” ingesteld om de mensen tenminste een keuze te geven: de COVID-19 vaccins tegen het coronavirus nemen of ze weigeren.

“Ik bedoel, je kunt de slimme mensen niet uitroeien, toch? Je zou dus een soort ruiming willen van de kudde die je onder controle hebt, maar je zou willen dat het lijkt alsof het een keuze was,” zei Bigtree.

En zo begint het selectieproces.

De besten en de slimsten zullen overblijven. Dat kunnen echte wetenschappers en deskundigen zijn, zoals de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Dr. Robert Malone, voormalig Pfizer-directeur Dr. Mike Yeadon en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche.

Intussen stoppen de “partner-gezondheidsautoriteiten” niet voordat het doel bereikt is dat gebaseerd is op wat op de Georgia Guidestones gegrift stond: “De mensheid onder de 500.000.000 houden in eeuwig evenwicht met de natuur”.

“Dan zeggen ze je, dat je de ene prik na de andere nodig hebt. Dus, zoals gepland, staat de Food and Drug Administration vierde, vijfde boosterdoses toe voor verschillende groepen, ook al zegt juist de wetenschap dat het de immuniteit vermindert en dat het de mensen steeds kwetsbaarder maakt,” zei de presentator.

Bigtree deelde mee dat hij de gedachte had dat tegen het einde van de heisa, Gates naar hem toe zou komen en zou zeggen: “Je hebt echt precies gedaan zoals we het nodig hadden. Wij hebben alle propaganda uitgezonden en dat was omdat wij een groot deel van de wereld moesten uitroeien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: