“We zijn met velen en we worden er steeds meer”

“we-zijn-met-velen-en-we-worden-er-steeds-meer”

04-08-22 10: 32: 00,

19.000 Op maandag 1 augustus 2022 hebben mensen gedemonstreerd ter nagedachtenis van de grote demonstratie op 1 augustus 2020 in Berlijn voor de eerbiediging van de grond- en mensenrechten, voor de vrijheid van meningsuiting en voor een evenwichtige berichtgeving, aldus de inschatting van de organisatoren. Wij publiceren hieronder een persbericht van “Wir sind Viele”, een alliantie van verschillende initiatieven die een Week van de Democratie in Berlijn organiseren. (hl)

Berlijn, 2 augustus 2022

“Ook dit jaar gaan we de straat op om de magische 1 augustus te herdenken 2020. Deze grote demonstratie door het centrum van Berlijn met enkele honderdduizenden mensen,” verklaart een woordvoerder van Wir sind Viele, het initiatief achter de Week van de Democratie. “Dat was magisch: Niet alleen omdat toen

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: