Amnesty beschuldigt Oekraïense leger van oorlogsmisdaden

amnesty-beschuldigt-oekraiense-leger-van-oorlogsmisdaden

05-08-22 10: 00,

Door Peter Haisenko

Amnesty International heeft erop gewezen dat de Oekraïense strijdkrachten de internationale rechtsnormen en het militair recht schenden wanneer zij bases vestigen en wapens stationeren in woonwijken, met inbegrip van scholen en ziekenhuizen. Dit schrijft de mensenrechtenorganisatie in haar rapport.

Amnesty International kan er niet van worden beschuldigd bijzonder Rusland-vriendelijk te zijn. Des te meer gewicht moet worden toegekend aan het jongste rapport van Amnesty over wat er in Oekraïne gebeurt. Het bewijst dat de verslagen uit Moskou meer waarheidsgetrouw zijn dan die uit Kiev. Ik heb de belangrijkste delen van het Amnesty-rapport vertaald en hieronder vindt u de directe link naar het persbericht in het Engels. Zullen we hier iets over horen in onze systeemmedia? Waarschijnlijk evenveel als over de boerenopstanden in Holland…
… en die in Italië, waarvan u hier een indruk kunt krijgen:

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: