Apolut:ㅤPerformanceproblemen voor kritische kunstenaars – Enkele standvastige organisatoren geven moed

apolut:ㅤperformanceproblemen-voor-kritische-kunstenaars-–-enkele-standvastige-organisatoren-geven-moed

05-08-22 01: 00,

Een bijdrage van Eugen Zentner.

Kritische kunstenaars hebben steeds meer moeite om samenwerkende podia te vinden. Hetzelfde geldt voor academici, publicisten of andere publieke figuren wier mening verder gaat dan het officiële verhaal. De oorzaak ligt niet noodzakelijk bij de organisatoren zelf. Natuurlijk, sommigen van hen koppelen samenwerking aan politieke opvattingen of gezondheidstoestand. Iedereen die hiervan afwijkt, mag daar niet optreden. Anderen zijn opener, maar moeten rekening houden met immense druk als zij een podium bieden aan onwelgevallige personen, kunstenaars of groepen. Activisten, politieke organisaties, zelfs sommige uitgevers vallen hen lastig met telefoontjes of e-mails,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: