Apolut: Geen eindeloze ellende. Door Rainer Rupp

apolut:-geen-eindeloze-ellende.-door-rainer-rupp

05-08-22 10: 09: 00,

… alleen maar om de Groenen tevreden te houden” (Liane Kilinc)

Een commentaar van Rainer Rupp en een toespraak van Liane Kilinc.

Voor de regelmatige lezers en luisteraars van mijn dagelijkse dosis, is Liane Kilinc geen onbekende. Voor allen die nog geen kennis hebben gemaakt met de moedige anti-oorlogsactiviste volgt hier een kort profiel van deze veelzijdige en moedige vrouw:

De 50 jarige voorzitster van de vereniging “Friedensbrücke/Kriegsopferhilfe e.V.” heeft sinds het begin van de onderdrukkende oorlog van het Oekraïense leger tegen de Russischtalige, Oekraïense burgers in de Donbass meer dan 45 konvooien van vrachtwagens met humanitaire hulpgoederen samengesteld en deze tegen alle politieke en administratieve verhoudingen in – vaak ten koste van zichzelf – begeleid op de lange en vaak moeilijke reis naar Oost-Oekraïne en ze daar ter plaatse verdeeld.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: