Apolut: The Age of the Crocodile (Deel 2) Door Uwe G. Kranz

apolut:-the-age-of-the-crocodile-(deel-2)-door-uwe-g.-kranz

05-08-22 11: 57: 00,

… of de uitholling van de democratische rechtsstaat

Een standpunt van Uwe G. Kranz.

In de vorige column heb ik mij beziggehouden met de verschillende Duitse noodwetten en de pogingen van het Wereld Economisch Forum (WEF), de Europese Unie (EU) en, in Duitsland, de rood-groen-inkt cabal om de burger te trainen en te drillen om uiteindelijk een technocratisch totalitarisme te vestigen. Daarbij stuitte ik op een lange lijst van wortel-en-stok maatregelen, zoals het WEF die jaren geleden al had bedacht, voor een groot deel had voorzien en deels al heeft gerealiseerd – vooral in de reis- en toerismesector (Bekende Traveler Digital Identity,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: