Begin rechtszaken over COVID-vaccins

begin-rechtszaken-over-covid-vaccins

05-08-22 03: 31: 00,

NorthShore University HealthSystem in Chicago is aangeklaagd door een religieuze organisatie zonder winstoogmerk genaamd Liberty Counsel. De groep beweert dat NorthShore de religieuze autonomie van de werknemers heeft geschonden door religieuze vrijstellingen te weigeren en alle werknemers te dwingen het COVID-vaccin 19 te ontvangen. NorthShore zat fout en besloot te schikken voor 10.337.500 Dollars.

Ongeveer 500 huidige en voormalige werknemers zullen compensatie ontvangen, en de groep zal anderen informeren over de claims en hen de mogelijkheid geven een rechtszaak aan te spannen. NorthShore zal ook zijn onwettige beleid van “het verbieden van religieuze accommodatie” wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de wet en religieuze accommodatie op elke positie in zijn vele faciliteiten toe te staan,” verklaarde Liberty Counsel.

Andere groepen zullen dit voorbeeld volgen. Zij hebben misschien immuniteit verleend aan farmaceutische bedrijven, maar er was een grijs gebied voor werkgevers. Talloze mensen zijn gestorven als gevolg van de vaccinatieplicht,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: