Belangrijk – Voor onze eigen rekening! 6 video’s: Jair Bolsonaro over vaccinatie II Stop deze waanzin! II Christiane Olivier, Marco Rima, Ludger K. en Daniel Kus II….en meer..

belangrijk-–-voor-onze-eigen-rekening!-6-video’s:-jair-bolsonaro-over-vaccinatie-ii-stop-deze-waanzin!-ii-christiane-olivier,-marco-rima,-ludger-k-en-daniel-kus-ii…en-meer.

05-08-22 03: 41: 00,

Wij worden niet gesteund door clubs, verenigingen, partijen of andere lobbygroepen. Poetin stuurt ons ook geen roebels. Alle artikelen zijn gratis en u hoeft zich er niet voor te registreren. Wij plaatsen geen advertenties en u wordt niet lastig gevallen door vervelende pop-ups of gedwongen uw adblocker uit te schakelen, dus we zijn afhankelijk van uw hulp.”

We hebben nu een nieuwe donatie-account. Wij verzoeken onze lezers dan ook de oude gegevens te wissen en de nieuwe rekening in overweging te nemen. De nieuwe gegevens staan hieronder.

We krijgen de laatste tijd veel meldingen dat in de Telegram groep commentaren etc. niet meer correct worden weergegeven of dat er helemaal geen informatie wordt weergegeven. De reden hiervoor is dat als de Telegram app rechtstreeks vanuit de Google app store is geïnstalleerd, deze wordt gecontroleerd en ook gecensureerd door Google. Hetzelfde geldt voor Apple/iPhone. Installeer daarom de Telegram app direct en verwijder dan de reeds geïnstalleerde Google app.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: