Binnenkort: een herhaling van de financiële crisis van 2008, alleen erger! Wie zit er achter de economische ineenstorting?

binnenkort:-een-herhaling-van-de-financiele-crisis-van-2008,-alleen-erger!-wie-zit-er-achter-de-economische-ineenstorting?

05-08-22 12: 32: 00,

  • De PBS Frontline documentaire “The Untouchables,” die oorspronkelijk werd uitgezonden 2013, onderzoekt de oorzaak van de financiële crisis 2007-2009 en waarom Wall Street oplichters ontsnapten aan aanklachten voor fraude in verband met de verkoop van slechte hypotheken
  • Geen enkele Wall Street executive werd verantwoordelijk gehouden voor deze enorme crisis, ondanks bewijs dat Wall Street executives die bereid waren klanten te bedriegen om hun eigen winsten te verhogen, de oorzaak van dit alles waren.
  • De zaak tegen Bear Stearns en JP Morgan vat eigenlijk de kern van de hele kredietcrisis van 2008 samen: Bankinstellingen verkochten opzettelijk effecten waarvan ze wisten dat ze slecht waren.
  • Dezelfde criminele bankiers zijn nu opzettelijk het wereldwijde financiële systeem aan het vernietigen om het te vervangen door iets dat nog erger is – sociale kredietscores, digitale identiteit en digitale coupons van de centrale bank (CBDCs) die hen de macht geven om niet alleen je individuele financiën te controleren, maar al het andere in je leven.
  • De financiële crisis van 2008 heeft ons laten zien,

“Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: