Boeren nieuws internationaal

boeren-nieuws-internationaal

05-08-22 07:12:00, Jordan Peterson en JP slaan de handen ineen om onze Nederlandse boeren te steunen.

Het Nederlandse WEF kabinet wordt wereldwijd uitgemeten, te kakken gezet en schande over gesproken. Je vraagt je toch af welke intelligente logica achter dit WEF kabinetsbeleid schuilgaat. Of zal het gewoon mega domheid zijn en met oogkleppen op richting de afgrond aan het rennen zijn? Ik denk dit laatste.

Afijn, geniet u van 20 minuten JP;

Boerenprotesten worden wereldwijd groter en agressieverEr is maar één manier om deze globalistische regeringen weg te krijgen en dat is met dwang. Met een opstand. Een revolutie. De acties worden steeds agressiever. De mensen die er “schande van spreken” begrijpen niet wat er op`het spel staat. Deze landgenoten zijn een groot probleem. Zij zijn gevaarlijk omdat ze het niet begrijpen  » Lees verder

%d bloggers liken dit: