De eerste barsten in de relatie tussen Biden en Zelensky zijn zichtbaar. Maar waarom nu?

de-eerste-barsten-in-de-relatie-tussen-biden-en-zelensky-zijn-zichtbaar.-maar-waarom-nu?

05-08-22 11: 54: 00,

Heeft Biden bedacht dat hij de kritiek van de Amerikaanse media kan afwenden door zich uit de oorlog in Oekraïne terug te trekken en later een tweede fase te overwegen?

Ze hadden het gemakkelijk kunnen missen. Voor het eerst heeft de linkse pers in de VS, die Biden steunt, erop gewezen dat corruptie in de regering van president Zelensky in Oekraïne bestaat en een reëel probleem is.

Het artikel, geschreven door de vooraanstaande Washington Post-correspondent voor buitenlandse zaken en bekroond journalist Thomas L. Friedman, was eigenlijk alleen bedoeld om te suggereren dat de betrekkingen tussen het kamp van Biden en het kamp van Zelensky nauwelijks vaste grond onder de voeten hebben. Misschien zijn ze dat nooit geweest. Maar voorlopig wordt het systeem – via Friedman – gevoed met het verhaal dat de verhoudingen niet helemaal zijn zoals ze door de meeste Westerse media worden waargenomen.

De timing is interessant in die zin dat,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: