De Olifant in de Kamer: Vijf miljard dollar uitbetaald voor door vaccinatie veroorzaakte verwondingen in twee decennia, maar niemand in de mainstream media geeft ooit de juiste de schuld

de-olifant-in-de-kamer:-vijf-miljard-dollar-uitbetaald-voor-door-vaccinatie-veroorzaakte-verwondingen-in-twee-decennia,-maar-niemand-in-de-mainstream-media-geeft-ooit-de-juiste-de-schuld

05-08-22 10:01:00, bobmoran.co.uk Lijdt u of een dierbare aan de “ABV” – Alles Behalve Vaccins ziekte? De Mainstream media, de meeste dokters, en de meeste verpleegsters in de VS lijden aan de ABV-ziekte, waarbij het niet uitmaakt wat er gebeurt, ze zullen nooit vaccins de schuld kunnen geven van enige gezondheidsschade, ziekte, aandoening of zelfs de dood. Sommigen zijn gewoon gehersenspoeld. Anderen vrezen voor hun baan. Zelfs wanneer het letsel opgelopen wordt onmiddellijk na het krijgen van een giftige prik, zoals de mRNA of J&J Covid prik, zullen ze nog steeds niet toegeven dat de schade van het vaccin komt, schrijft S.D. Wells.

Koude douches en scheidsrechtersfluitjes nu de schuld van plotselinge hartaanvallen bij jonge mannen, besteed geen aandacht aan COVID-19 prikken die het bloed doen stollen en myocarditis veroorzaken

Hebt u al gehoord van het Sudden Adult Death Syndrome (SADS)? Dat is wanneer u sterft aan bloedstolsels die veroorzaakt worden door de COVID-19 spike-eiwit “vaccins”terwijl de gezondheidsautoriteiten en de nep-nieuws-massamedia het dood door schrikgeluiden of koud water noemen.

Dat is juist, jonge, gezonde sporters, vooral mannen, vallen plotseling als vliegen dood neer, wanneer zij tijdens sportwedstrijden dat vervloekte scheidsrechtersfluitje horen. Het is zo abrupt en acuut, dat ze er een hartaanval van krijgen. Begin maar niet over hun ernstige myocarditis en/of pericarditis aandoeningen die rechtstreeks veroorzaakt worden door de COVID-19 klonterprikken.

Andere jonge, gezonde volwassen mannen, zoals in de universiteits- en beroepssport, of in het leger, krijgen een onmiddellijke hartstilstand als ze die koude douches nemen en het water hen raakt als een bevroren Mack vrachtwagen. Nou, niet echt. Het is het feit dat hun hele bloedvatenstelsel verstopt zit met kleverige spike prionen die het hart intens belasten, maar dat wordt nooit vermeld door degenen die bang zijn voor de toorn van Big Pharma.

Herinnering aan SIDS – Sudden Infant Death Syndrome – en het National Vaccine Injury Compensation Program

Zou het kunnen dat SADS (Sudden Adult Death Syndrome) veroorzaakt wordt door precies dezelfde boosdoener als SIDS (Sudden Infant Death Syndrome)? Plotseling, na herhaaldelijk gevaccineerd te zijn met neurotoxinen en dodelijke adjuvantia, baby’s en volwassenen doodt, zonder dat er ook maar een dokter in de richting van de vaccins kijkt die de slachtoffers onlangs gekregen hebben.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: