Dissident One:ㅤ6 Canadese artsen overleden binnen 2 weken na start van 4e COVID-boosterinjecties voor werknemers in één ziekenhuis – DissidentNL

dissident-one:ㅤ6-canadese-artsen-overleden-binnen-2-weken-na-start-van-4e-covid-boosterinjecties-voor-werknemers-in-een-ziekenhuis-–-dissidentnl

05-08-22 01:54:00,

De alternatieve media waren deze week in rep en roer toen verschillende jonge, gezonde artsen binnen enkele dagen na elkaar overleden, meldt Health Impact News.

Het grootste verhaal kwam uit Canada’s Trillium Health Partners-Mississauga Hospital in Toronto, waar 3 artsen van dat ziekenhuis “onverwacht” stierven binnen dezelfde week, en volgens een verpleegster die ook in hetzelfde ziekenhuis werkt, volgden de sterfgevallen nadat het ziekenhuis de vierde Covid-prik begon te verplichten voor hun werknemers.

The Gateway Pundit:

Drie artsen van het Canadese Trillium Health Partners-Mississauga Hospital zijn in dezelfde week onverwacht overleden. De doodsoorzaak van de drie artsen moet nog worden bekendgemaakt.

Het nieuws over de drie overleden artsen werd voor het eerst gedeeld door de onafhankelijke journaliste Monique in een post die viral ging. Volgens Monique deelde een bezorgde verpleegster met haar een kopie van de memo die was verstuurd door de directie van het ziekenhuis.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: